Czy wiesz, że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin? „Kuchnia roślinna” to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców. Znajdziesz tu zarówno dobrze zadomowione w naszej tradycji kulinarnej warzywa: pomidora, ziemniaka czy kapustę, jak i mniej znane gatunki, np. jarmuż czy skorzonerę. Doceń walory kuchni opartej na roślinach z pól, łąk i ogrodów! Cena detaliczna: 29,99 złRok wydania: 2018Oprawa: miękkaLiczba stron: 192Format: 16.5 x 22.0 cmNumer ISBN: 978-83-7707-179-3Kod paskowy (EAN): 9788377071793Waga: 484 g...
Problem podwyższonego ciśnienia tętniczego dotyczy coraz większej liczby osób. W leczeniu nadciśnienia pomocna jest odpowiednia dieta, naturalnie obniżająca ciśnienie krwi, oraz aktywność fizyczna. Polecamy dania z wykorzystaniem produktów pełnoziarnistych, warzyw i owoców, chudego nabiału i mięsa, ryb, nasion i orzechów. ISBN: 978-83-7707-236-3EAN: 9788377072363Cena det.: 11,99 złRedakcja: opracowanie redakcyjneOprawa: MiękkaFormat: 14.0x20.0cmLiczba stron: 112Wydanie: 1Rok wydania: 2019Język wydania: polskiCiężar: 0,215 kgKategorie: Kardiologia. Krążenie krwi Poradniki ...