Dawno, dawno temu, kiedy blender kuchenny był absolutną nowością, a sprzedawczynie w delikatesach zapytane o soczewicę lub produkty sojowe robiły wielkie oczy... czyli przed ponad dwudziestoma laty, gdy wegetarianizm w naszym kraju dopiero zaczynał raczkować, ukazała się Naturalna kuchnia wegetariańska - pierwsza wegańska książka kucharska w Polsce, na której wychowały się całe pokolenia wegan i wegetarian. Wielu do dziś pamięta smak pysznej chrupiącej granoli, zaskakujący budyń z kaszy jaglanej, robioną naprędce pastę z zielonego groszku lub zupę z soczewicy i kotlety sojowe. A przecież książka ta kryje w sobie znacznie więcej pysznych niespodzianek! Tu każdy znajdzie coś dla siebie. To przepisy tak łatwe i szybkie, że zachęcają do gotowania zabiegane mamy, dzieci, a nawet zatwardziałych wrogów gotowania. ... tak smaczne, że chce się wypróbować więcej i pochwalić przed znajomymi. ... tak niedrogie, że stać na nie nawet studentów. ... i oczywiście zdrowe, bo oparte wyłącznie o natu...
W swojej książce dr Broadhurst w sposób jasny i zrozumiały przedstawia wiele praktycznych informacji, które wyjaśniają przyczyny powstawania astmy, a także daje wskazówki, które pozwolą skutecznie złagodzić objawy tej choroby przy pomocy naturalnych środków leczniczych. Ta publikacja to doskonały drogowskaz do tego, by przejąć kontrolę nad swoim zdrowiem i – z pomocą natury – zacząć wreszcie swobodnie oddychać!ISBN: 978-83-65309-35-8EAN: 9788365309358Autor: C. Leigh BroadhurstOprawa: MiękkaFormat: 16.3 x 21.4 cmLiczba stron: 64Wydanie: 1Ciężar: 0,156 kgRok wydania: 2017Należy do serii: ZDROWIE Z NATURYKategorie: Alergologia. Immunologia Choroby. Terapia. Leki Diety Poradniki ...

